Bøger / faglitteratur

Gør det godt : et opgør med accelerationsarbejdet


Beskrivelse


Om at fremme det sunde arbejdsliv til gavn for kunder og samfund. Om hvordan man kan gøre op med planlægning og målemani til fordel for større arbejdsglæde og værdiskabelse. Med cases og værktøjer til brug for skabelsen af den gode arbejdsplads.

Anmeldelser (7)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. apr. 2020

af

af

Hamide Kara

d. 17. apr. 2020

En bog om at fremme det sunde arbejdsliv til gavn for kunder og samfund. For ledere og medarbejdere som vil styrke arbejdsglæde, nærvær og fokus på arbejdspladsen.

Forfatter Kresten Schultz Jørgensen skriver, at accelerationsarbejdet skader trivsel og kvalitet i såvel private som offentlige virksomheder. I kapitler som "Accelerationsarbejdets giftige cocktail", "Gør det tæt på - hold op med at løbe rundt efter data", "Gør det rigtigt - hold op med bare at gøre det målbart", "Gør det meningsfuldt - hold op med at kontrollere alting" m.fl. skriver Jørgensen, at accelerationer efterhånden fylder mere i det moderne arbejdsliv og giver meningsløse forstyrrelser med alvorlige konsekvenser som stress, dårligt arbejdsmiljø, dårlige relationer internt og ekstern i organisationer og forringelser af arbejdets kvalitet, mening for medarbejderen samt værdiskabelsen. I bogen finder man illustrationer, cases og forfatterens erfaringer fra virksomheder.

Forfatteren skriver, med spændende cases og interessante værktøjer, medrivende om, hvordan man kan gøre op med planlægning og målemani til fordel for større arbejdsglæde og værdiskabelse. Organisationsteoretisk er bogen en stor gevinst for læseren, det være sig lederen eller medarbejderen, som ønsker forbedringer eller står overfor transformationer i organisationen.

Af andre titler findes: Ledelse, organisering og strategiseringOrganisationsændringer og forandringsledelse og Organisationsændringer og forandringsledelseAf andre titler findes: Ledelse, organisering og strategisering og .


Kristeligt dagblad

d. 9. maj 2020

af

af

Lotte Kirkeby Hansen

d. 9. maj 2020


Jyllands-posten

d. 13. maj 2020

af

af

Mikael Jalving

d. 13. maj 2020


Weekendavisen

d. 4. juni 2020

af

af

Markus Bernsen

d. 4. juni 2020


Information

d. 1. maj 2020

af

af

Steen Nepper Larsen

d. 1. maj 2020


Børsen

d. 20. maj 2021

af

af

Henrik Ørholst

d. 20. maj 2021