Bøger / faglitteratur

Gør det noget jeg støvsuger imens?


Beskrivelse


Om karriere, parforhold, seksualitet, skønhed, moderrolle og mange andre kvindeting. Fire kvinder taler om det sjove, det alvorlige, det pinlige og det som de aldrig siger til deres mænd.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

2008

af

af

Sanne Caft

2008

Denne venindebog kan anvendes til alle kvinder, der trænger til at have en god venindesnak hen over cafe latte'n. Hermed ment, at den vil egne sig til kvindelige læsere fra 20-50, der læser chick lit som Nynnes dagbog.

Bogen har 4 forfattere: Katrine Axholm (psykoterapeut), Annette Heick (redaktionschef), Katarina Scheef (coach) og Mette-Louise Just Kryger (stylist). Bogen er udformet som en venindesnak med udveksling af pinlige episoder, selvransagelse, mandefrustration, tøsefnidder og det stærke bånd, som binder tætte veninder sammen. Samtalekapitler veksler med indlæg af de enkelte. Forsidens foto af de 4 i smålækker opstilling kombineret med titlen anslår tonen. Tænk damebladsklummer møder nattesnak i telefonen i engageret, flydende og underholdende dansk. Velegnet til værtinde- og venindegave. Samtaleafsnittene er løse i koderne, da ikke al snak er lige stringent.

Majse Njors og Camilla Stockmans Michael Laudrups tænder springer op som sammenligningsgrundlag. Den har kun 2 forfattere, men har samme fokus på kvindeliv og -overlevelse i en krævende hverdag.

Venindebog om kvindeliv og alt, hvad deraf følger: mænd, karriere, selvforståelse, veninder og frygten for ikke at slå til samt permanent hårfjerning. Anvendelig som andre chick lit-titler og klummebøger. Bred anvendelighed til alle kvinder mellem 20 og 50, der nogensinde har haft en veninde.


Bogmarkedet

Årg. 154, nr. 11 (2008)

af

af

Lotte Kirkeby Hansen

Årg. 154, nr. 11 (2008)