Bøger / faglitteratur / gør det selv-bøger

Gør det selv-projekter til din have : terrasse, havelåge, plankeværk, carport og meget mere


Beskrivelse


Inspiration til en lang række gør-det-selv-projekter til haven og andre udendørsarealer med et væld af gode tegninger og fotos.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. maj 2014

af

af

Lars Ovesen

d. 9. maj 2014

Er særdeles velegnet for gør-det-selv, havemanden eller -kvinden. Låneren der leder efter inspiration til det næste ude projekt, vil ligeledes kunne få stor glæde af bogen.

Bogen Gør det selv-projekter til din have - terrasse, havelåge, plankeværk, carport og meget mere er en af de mere gennemførte gør-det-selv bøger jeg er stødt på i længere tid. Som bogens titel antyder så dækker den en lang række gør-det-selv til haven og eller/andre udendørsarealer. Selve bogen er kapitelopdelt med titler som; Halvtage og vindfang, træterrasser eller carporte. Overalt optræder der et væld af gode tegninger, samt fotos til at illustrere hvad der skrives om i teksten. Netop tegningerne er værd at bide mærke i, da de tjener som en enorm inspirationskilde samt en hurtig og letforståelig byggevejledning. Selve bogen er udgivet i en super hardback kvalitet, med store tydelige sider.

Gør-det-selv projekter, både inde og ude er altid populære bøger, så for yderligere inspiration se: Haveprojekter du selv kan bygge fra 2012.

En suveræn god gør-det-selv bog. Jeg kan kun give bogen mine varmeste anbefalinger, og spår den nogle flotte udlånstal.