Bøger / faglitteratur / roman

Gør en forskel : hvad vil du bidrage med?


Beskrivelse


Med baggrund i egne erfaringer fra sportsverdenen og erhvervslivet beskriver landstræner i håndbold, Ulrik Wilbek, hvordan man rent praktisk gør en forskel i sit liv, på arbejde eller ude i samfundet.

Anmeldelser (6)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. sep. 2010

af

af

Carsten Güllich-Nørby

d. 3. sep. 2010

Forfatternavnet trækker læsere i sig selv, men den brede målgruppe er de, som interesserer sig for personlig udvikling.

Urik Wilbek har tidligere skrevet inspirerende om personlig udvikling og det jeg forstår som en slags motivations-psykologi, fx Tro på dig selv, 2006. Også denne gang skriver han naturligvis ud fra egne erfaringer fra sportsverdenen og erhvervslivet. I den nye bog er omdrejningspunkt det svære, men også yderst givende og interessante, at blive motiveret til at gøre en forskel i det samfund man er en del af. Efter en indledning, hvor Wilbek bl.a. anerkender Kennedy som en personlighed, der for Wilbek har gjort en forskel opstiller han en række praktiske punkter eller værktøjer man kan bruge, hvis man erkender et personligt behov for også at være én som gør en forskel. Kort summeret gælder det om at vide, hvilken forskel man vil gøre. Herunder en del selvransagelse, at have en plan, bryde vaner, have fokus på troværdighed, prioriteringer og evt. modgang. Og så skal man turde træde i karakter. Bogen, der har naturlig styrke i Wilbeks egne erfaringer er praktisk orienteret, og virker umiddelbart inspirerende uden at være banebrydende revolutionerende.

Der findes mange bøger om personlig udvikling og motivation i dette eller hint, men selve idéen med at motivere til at gøre en forskel er ret god synes jeg, og bogen et fornuftigt supplement på hylden.

Praktisk orienteret motivations-bog, der nok skal trække læsere alene på forfatternavnet.


Jyllands-posten

d. 27. feb. 2011

af

af

Ulla Bechsgaard

d. 27. feb. 2011


Børsen

d. 27. aug. 2010

af

af

Jonas Hindsholm Bentzen

d. 27. aug. 2010


Danske kommuner

Årg. 42, nr. 5 (2011)

af

af

Aase Henriksen

Årg. 42, nr. 5 (2011)