Bøger / skønlitteratur til børn / sjove bøger

Gør en god gerning : (uanset om du kan li' det eller ej)


Beskrivelse


Tegneserie. Hr. Ulv, Sir Slange, Don Piranha og Mister Haj er trætte af deres dårlige ry. De vil være helte! Så nu skal der reddes katte ned fra træerne.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. mar. 2018

af

af

Michael Lindal Andersen

d. 20. mar. 2018

Gakkede, fjollede og kun lidt grove løjer med ulven, slangen, piratfisken og hajen, der gør deres bedste for at være helte i stedet for skurke. Pjattet og pjanket tegneserie for børn fra alderen cirka 9 år.

Hr. Ulv har noget, han gerne vil fortælle dig, kære læser. Det er nemlig dig, han taler til i denne lille tegneserie, og han er træt af, at du altid tror, at han er sådan en, der spiser gamle damer og små grise. Derfor har han inviteret Sir Slange, Don Piranha og Mister Haj på besøg, så de sammen kan danne helteklubben. Nu skal der reddes katte ned fra træer og hunde ud af hundefængsler! Og de fire slamberter sværger højt og helligt på, at de nok skal lade være med at spise de stakkels dyr bagefter. Det kan da ikke gå galt, kan det?.

Tegneserien om de fire "helte" er fortalt med få billeder per side og i sort-hvide tegninger, der passer fint til den gakkede tekst. Der er ikke tegnet mange baggrunde, men i stedet er krudtet brugt på de skægge dyr og deres sjove ansigtsudtryk. En sjov, lille bog, der kan læses en dag, hvor du ikke gider bekymre dig eller tænke dybe tanker, men bare gerne vil have det lidt sjovt på den fjollede måde.

Hvis man er til "Kaptajn Underhyler" eller "Ricky Ricotta", så kunne de fire Bad Guys godt være sagen.


Weekendavisen

d. 13. apr. 2018

af

af

Emil Blichfeldt

d. 13. apr. 2018