Bøger / faglitteratur til børn

Golden retriever


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. juli 2016

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 29. juli 2016

Letlæst fagbog om hunderacen golden retriever. Bogen kan selvlæses fra 8 år eller læses højt for børn ned til 6 år.

Bogen er en del af den nye serie "Populære hunderacer", som fortæller om forskellige hunderacer. Denne bog fortælles af en golden retriever, som fortæller om sin hunderaces karaktertræk, hvad mennesker kan bruge hunden til, og om hvordan mennesker skal behandle hunden for at give den et godt og sundt liv. Lix er på 19,9 og teksten er sat med store typer i forholdsvis korte afsnit.

Det er en god hundebog for børn skrevet med tydeligt fokus på, at hunde ikke er legetøj, men en del af familien, som skal behandles ordentligt. Hver dag. Bogen bliver et sikkert hit blandt børn, der er glade for hunde.

Der er skrevet meget få letlæste bøger om hunderacer, så denne nye serie dækker en del af et stort behov. Er man glad for hunde, vil man også være begejstret for den letlæste og meget populære hunde-serie "Hundeliv", eksempelvis titlen Daxel, en servicehundHvalpens bogGolden retriever. Skal man til at anskaffe sig en hund, kan bogen Hvalpens bog anbefales. Og vil man vide mere om golden retrievere, kan man læse bogen Golden retriever (Oversat fra tysk)Der er skrevet meget få letlæste bøger om hunderacer, så denne nye serie dækker en del af et stort behov. Er man glad for hunde, vil man også være begejstret for den letlæste og meget populære hunde-serie "Hundeliv", eksempelvis titlen Daxel, en servicehund. Skal man til at anskaffe sig en hund, kan bogen anbefales. Og vil man vide mere om golden retrievere, kan man læse bogen Golden retriever (Oversat fra tysk)Der er skrevet meget få letlæste bøger om hunderacer, så denne nye serie dækker en del af et stort behov. Er man glad for hunde, vil man også være begejstret for den letlæste og meget populære hunde-serie "Hundeliv", eksempelvis titlen Daxel, en servicehund. Skal man til at anskaffe sig en hund, kan bogen Hvalpens bog anbefales. Og vil man vide mere om golden retrievere, kan man læse bogen (Oversat fra tysk).Informationer og udgaver