Bøger / faglitteratur til børn

Gorilla


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. dec. 2017

af

af

Stine Bille

d. 14. dec. 2017

Gorillaen er verdens største abe. Den lever to steder i Afrika, og spiser blade, bær og frugter. Den kan også spise myrer og biller. Gorillaen bruger det meste af dagen på at finde mad og spise. For 6-8-årige.

"Gorilla" fortæller om føde, levesteder, arter, unger, fjender og særlige kendetegn for gorillaen. Der er farvefotos på alle siderne. Gorillaen er et fredeligt dyr, som bruger det meste af tiden på at spise, og som helst vil leve i fred og ro. Desværre fælder vi mennesker skovene som de lever i, så den er et truede dyr. Der er indholdsfortegnelse, stikordsregister og materialeforslag, hvis du vil vide mere om gorillaen. Bogen har lettal 13, fast omslag og på www.minførstebog.dk kan man finde opgaver til bogen.

Det er en fin lille fagbog. Indholdet er oplysende og spændende. Teksten er veltilrettelagt, og formuleret i korte sætninger. Svære ord er flere steder forklaret i gule fakta bokse. De mange farvefotos er rigtig gode og meget informative.

GorillaerGorilla er en anden kort og let fagbog om gorillaer. Gorilla er lidt længere og indeholde lidt flere faktuelle oplysningerer er en anden kort og let fagbog om gorillaer. er lidt længere og indeholde lidt flere faktuelle oplysninger.