Bøger / faglitteratur til børn

Gorillaer


Beskrivelse


En oprejst hangorilla kan være næsten 2 meter høj og veje op til 230 kilo. Læs om gorillaens levesteder, adfærd, føde m.m.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. feb. 2020

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 20. feb. 2020

4 nye udgivelser for de 8-11-årige i serierne "Dyrebiblioteket" og "Verdens vildeste dyr". Denne gang om gorillaer, næsehorn, giraffer og hajer. Bøgerne kan læses af interesse eller anvendes ved emneopgaver og faglige læsekurser i grundskolen.

Alle fire bøger er opbygget efter samme skabelon som seriens øvrige udgivelser, hvor de enkelte emner præsenteres over opslag af to sider, hvor den ene side består af et helsides farvefoto og den modstående side indeholder en kort grundtekst samt korte faktainformationer. Afslutningsvis fortælles der en kort legende om dyret efterfulgt af et indeks og en klassifikation.

Det er fire gode fagbøger for børn. Billederne er flotte og inviterer til læsning af bogen. Teksten giver et godt fagligt indblik i de fire dyrearter og indeholder mange interessante facts. Papirkvaliteten er god, og bøgernes store format giver god plads til de flotte billeders mange detaljer.

Man kan læse mere om dyrene i titler som HajerAfrikas tykhuderGorilla, Afrikas tykhuder og GorillaMan kan læse mere om dyrene i titler som Hajer, og GorillaMan kan læse mere om dyrene i titler som Hajer, Afrikas tykhuder og .