Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Grå magi


Beskrivelse


I landet Bragimark må Merian og Aia begive sig ud på en farefuld rejse sammen. De kender ikke hinanden og har ingen anelse om deres gensidige betydning i en krig, hvor magiske evner stjæles af onde kræfter.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. apr. 2019

af

af

Susanne Dahl Jensen

d. 1. apr. 2019

Følg de to unge piger Aia og Merian på deres farefulde færd gennem et krigshærget Bragimark, befolket af overjordiske væsener, hvor onde kræfter hersker. Til især fantasy-elskende piger fra ca. 12 år.

Den unge Merian får overbevist skolens mest populære fyr Birk om at tage hende med sig hjem i sommerferien, så hun ikke behøver at tage hjem til sin egen problemfyldte familie. Men rejsen til Birks hjem går gennem det krigshærgede land og da de endelig når frem til huset på Tordenklippen, folder det helt store drama sig ud. Merian møder den unge Aia, der lider af hukommelsestab og snart er de alle tre på flugt og uden at vide det en brik i en større magisk kamp om magten.

Bogen udkom første gang i 2017 under serietitlen "Merian og Aia" Pigen fra Månehøjen. Bogen er bygget op af kapitler, der på skift har Aias eller Merians synsvinkel. Den nye udgave er sprogligt redigeret og der er desuden tilføjet kapitler om Leander Merians bror. Forsiden er den samme som tidligere udgave.En dunkelblå forside og en appetitvækkende bagsidetekst og så er vi i fantasy-land på en dramatisk rejse i et velskrevet sprog, med et fængende plot og et spændende persongalleri. Der er både romantik, venskab og spænding tilstede og alt sammen skaber det en god gedigen fantasy-roman.

Læsere af fx Ravnenes hvisken. Bog 1Sanddrømmeren og Sanddrømmeren vil også blive fint underholdt herLæsere af fx Ravnenes hvisken. Bog 1 og vil også blive fint underholdt her.