Bøger / skønlitteratur / spænding

Gravpladsen


Beskrivelse


Da knoglerne af Kitty Sinn, som forsvandt i Thailand i 1990, bliver fundet i jorden ved en privatskole i England, kommer kriminalassistent Ray Mason på sin hidtil værste sag.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. okt. 2019

af

af

Jens Rasmussen

d. 16. okt. 2019

Da knoglerne af en ung kvinde som forsvandt i Thailand i 1990 bliver fundet i jorden ved en privatskole i England, kommer kriminalassistent Ray Mason på sin hidtil værste sag. For alle thrillerlæsere.

Da Kitty Sinn forsvandt under en ferie med kæresten i Thailand tilbage i 1990, blev det massivt dækket af den britiske presse. Det er dermed et chok, da kæresten Henry Forbes 27 år senere fortæller Ray Mason at de nyfundne knogler ved en eksklusiv skole hjemme i England tilhører Kitty Sinn. Da Forbes og hans advokat dagen efter bliver skuddræbt foran Mason, ved han at stærke kræfter vil gøre alt for at fortiden forbliver skjult. Ray Mason allierer sig med eksstrømeren og privatdetektiven Tina Boyd, der ligesom ham gerne bøjer reglerne, når det kræves. Sporene peger mod Frankrig og Kittys veninde Charlotte Curtis. 2. del af spændingsserien med Ray Mason.

Yderst vellykket actionthriller, hvor tempoet er højt. Ray Mason og Tina Boyd er handlekraftige hovedpersoner, som er oppe imod nogle magtfulde og yderst modbydelige modstandere. Der er spænding fra start til slut, og da bogen har den frækhed at slutte med en cliffhanger, er man nødt til at læse videre i del 3.

Kan sammenlignes med Lee Childs bøger om Jack Reacher. Fx Døden nær.


litteratursiden.dk

d. 28. nov. 2019

af

af

Lene Jensen

d. 28. nov. 2019

Tempofyldt krimithriller byder på en konstant opadgående spændingskruve og en yderst spændende historie. Da liget af en ung kvinde, der for mere end tyve år siden forsvandt i Thailand, bliver fundet ...