Bøger / faglitteratur / vegetariske kogebøger

Green kitchen derhjemme : sund vegetarmad til hele familien


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. feb. 2018

af

af

Peter Holm Rasmussen

d. 1. feb. 2018

Vegetarisk hverdagsmad til børnefamilien, der altid mangler tid. Der er langt til 1970'ernes brune bønner i disse super lækre og sunde opskrifter. Få masser af nye idéer med velkendte råvarer fra hele verdens køkken. Til vegetarisk inspiration for alle hjemmekokke.

Det dansk/svenske ægtepar kendt fra bloggen Green Kitchen Stories og bøgerne Green kitchen storiesGreen kitchen rejserGreen kitchen smoothies, Green kitchen rejser og Green kitchen smoothies udvider her repertoiret af grønne, sunde, familievenlige opskrifter. Bogen byder på hverdags- og weekendretter, morgenmad, tilbehør og desserterDet dansk/svenske ægtepar kendt fra bloggen Green Kitchen Stories og bøgerne Green kitchen stories, og Green kitchen smoothies udvider her repertoiret af grønne, sunde, familievenlige opskrifter. Bogen byder på hverdags- og weekendretter, morgenmad, tilbehør og desserterDet dansk/svenske ægtepar kendt fra bloggen Green Kitchen Stories og bøgerne Green kitchen stories, Green kitchen rejser og udvider her repertoiret af grønne, sunde, familievenlige opskrifter. Bogen byder på hverdags- og weekendretter, morgenmad, tilbehør og desserter.

Bogen vil helt sikkert også finde læsere uden for den vegetariske målgruppe, blot ved sine meget lækre fotosider, der er blandt de smukkeste jeg længe har set. Få af opskrifterne kræver specialbutikker, og de fleste er tidsmæssigt overkommelige, selv for en travl familie. Teksterne er korte, vedkommende og oplysende med små ekstra tips. De fleste opskrifter gives lige det lille twist, der gør dem ekstra spændende at kaste sig over, men der er ingen der er så eksotiske at de ikke er lige til at gå til. Der kommer mange flotte kogebøger, men denne er alligevel i en særklasse og selv kødspisere vil ikke føle at der mangler noget.

Spilopper & stjerneskudHjemme hos JamieSuper nemt vegetarPlenty og Hjemme hos Jamie henvender sig også til familier der har fokus på sundhed, men er ikke vegetariske som fx Super nemt vegetar og PlentySpilopper & stjerneskud og henvender sig også til familier der har fokus på sundhed, men er ikke vegetariske som fx Super nemt vegetar og PlentySpilopper & stjerneskud og Hjemme hos Jamie henvender sig også til familier der har fokus på sundhed, men er ikke vegetariske som fx og PlentySpilopper & stjerneskud og Hjemme hos Jamie henvender sig også til familier der har fokus på sundhed, men er ikke vegetariske som fx Super nemt vegetar og .