Bøger / faglitteratur / opskrifter

Green kitchen smoothies : sunde smoothies og juicer til alle ugens dage


Beskrivelse


Smoothies og juicer til forskellige måltider for hele familien. Opskrifterne er inddelt i: grundopskrifter, enkle smoothies, showstoppers, nøddemælk, juicer og desserter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. aug. 2016

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 24. aug. 2016

Smoothiesbog med sunde og lækre smoothies og juicer til alle ugens dage til forskellige måltider for hele familien.

Forfatterne bag bogen er danske Louise, uddannet ernæringsterapeut, og svenske David, der også ernærer sig som grafisk designer. Sammen har de - udover to børn - den prisvindende sunde og vegetariske madblog: http://www.greenkitchenstories.com/da/ . Bogen indeholder lidt om, hvordan man bruger bogen, smoothie-spisekammer, perfekte smoothies, redskaber & udstyr samt tips & tricks. Opskrifterne er inddelt i: grundopskrifter, enkle smoothies, showstoppers, nøddemælk, juicer og desserter. Bagest er der lidt om forfatterne samt et omfattende, alfabetisk register, hvor opslaget både kan gøres på fx chiafrø - herefter kommer så opskrifter med ingrediensen, fx: brombær & havregryn på farten, men også omvendt, hvis man slår op på brombær eller havregryn.

En virkelig lækker og indbydende smoothies-bog, både indholdsmæssigt, grafisk og billedmæssigt. Opskrifterne er primært lette at gå til med velkendte ingredienser.

Det skorter ikke på opskriftsbøger med smoothies-og juicer i disse år. Af nyere kan nævnes: De bedste grønne juicer & smoothiesJuicekick! og Juicekick!Det skorter ikke på opskriftsbøger med smoothies-og juicer i disse år. Af nyere kan nævnes: De bedste grønne juicer & smoothies og .