Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Grib mig


Beskrivelse


Rowe har isoleret sig i flere år efter en frygtelig hændelse i high school. Nu vil hun starte på en frisk på college, men er hun også parat til at åbne sit hjerte igen?

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. okt. 2019

af

af

Maria Sjøblom

d. 3. okt. 2019

Rowe har isoleret sig i flere år efter en frygtelig hændelse i high school. Nu vil hun starte på en frisk på college, men er hun også parat til at åbne sit hjerte igen? Romantisk og sexet YA roman for især yngre kvinder.

Den smukke Rowe kæmper med både de fysiske og psykiske ar efter high school. Nu har hun taget beslutningen om en ny start langt væk fra hendes bekymrede forældre og sin første kærlighed. Da den lækre baseballstjerne, Nate, forelsker sig i hende, vender angsten tilbage. Kan hun give slip på fortiden og tør hun overhovedet? I hvert fald får hun nye tætte venner, som kan tåle masser af pranks og fjollerier. Måske ender det alligevel med at hun tør åbne sig og give slip på alt det alvorlige og triste.

Sød romantik, som også beskæftiger sig med eftervirkningerne af at have været et offer i et af USAs alt for mange skoleskyderier. Det bliver dog aldrig tungt og sørgeligt pga de mange sjove pranks, som vennerne udsætter hinanden for. En underholdende roman om at komme videre og om den helt store kærlighed. Serien er 1. del i McConnell-trilogien.

Jennifer L. Armentrouts Vent på mig handler også om en ung kvinde, der søger en ny start på college.


litteratursiden.dk

d. 28. nov. 2019

af

af

Britta Voergaard Poulsen

d. 28. nov. 2019

Sexet collegeroman byder på andet end sex og lækre sportsstjerner. Den er også bevægende, sørgelig og sjov. ’Grib mig’ er første del i en ny serie, der går under titlen 'McConnell-trilogien'. Scenen e...