Bøger / faglitteratur til børn / biografier

Griezmann


Beskrivelse


Historien om den franske fodboldspiller Antoine Griezmann (f. 1991) og om hans liv og karriere som spiller.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. aug. 2017

af

af

Lisbeth Thue Hansen

d. 15. aug. 2017

Læs om en af Europas største fodboldstjerner - den franske spiller Antoine Griezmann. Måske er han verdens bedste angriber. Han spiller for Atlético Madrid og er kendt, fordi han scorer masser af mål. Fra 8 år.

"Griezmann" hører til serien "Jeg læser. Sport" og er en letlæst faktabog, lix 20. Fagbogen har indholdsfortegnelse, faktaside og fremhævede farvede bokse med forklaringer på ord og begreber. Bagerst er en tidslinje, der viser, hvilke klubber Griezmann har spillet for, og hvor mange mål han har scoret i årene fra 2009-2017. Griezmann, der er født i 1991, drømte om at blive en stor stjerne, fra han var lille. Teksten beskriver hans opvækst, hans familie og hvor meget fodbolden betyder for hans liv. Bøgerne i serien har et let genkendeligt layout. Der er hårdt omslag med orange kant og et foto af idolet, der lægger an til at skyde bolden i mål.

Bogens mange fotografier gør, at den fremstår farvestrålende og interessant. Illustrationerne understøtter i høj grad teksten. Velkendte fagudtryk for fodboldfans er anvendt.

Læs også om andre kendte danske og udenlandske fodboldspillere og klubber i serien "Jeg læser sport". Alineas serie "Fagklub", kan også anbefales fx FodboldhelteNadia Nadim og Nadia Nadim, lix 16Læs også om andre kendte danske og udenlandske fodboldspillere og klubber i serien "Jeg læser sport". Alineas serie "Fagklub", kan også anbefales fx Fodboldhelte og , lix 16.