Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Grifonia - i griffens verden


Beskrivelse


Melody og hendes farmor er ved at miste deres hotel til den onde rigmand McLusky. Melody finder et æg i en gammel stencirkel og ud af ægget kommer der en grif, som hjælper hende i kampen mod de onde riddere og deres drager.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. aug. 2015

af

af

Maria Sjøblom

d. 19. aug. 2015

"Grifonia" er en ny eventyrserie om 2 børn, der kastes ud i et hæsblæsende eventyr med griffer og drager på en lille skotsk ø. For alle mellem 10 og 13 år, der godt kan lide mystik og spændende historier.

Melody er forældreløs og bor hos sin farmor, som ejer et gammelt hotel. Øens rigmand, McLusky forsøger at tvinge dem ud af deres hjem og hans forkælede datter gør hver dag i skolen til et helvede. Melody finder et æg i en gammel stencirkel og ud af ægget kommer der en grif. Griffens forfædre udkæmpede en drabelig strid mod de onde riddere og deres drager i middelalderen, og nu er en hemmelig orden er klar til at genoptage kampen. Melody og griffen Agravain er stærkt knyttede til hinanden via en ring, hun har fået af en gammel antikvitetshandler, som pludselig er forsvundet. Heldigvis får Melody hjælp af sin bedste ven og klassekammerat, nørden Roddy.

Helt ok og underholdende eventyrfortælling uden hverken de store overraskelser eller nuancer. Forsiden viser Melody med den store grif og lokker læseren med en eventyrlig stemning. Den tyske forfatter har tidligere udgivet en letlæsningsbog på dansk.

Bogens opbygning ligner Skovens hemmelighedTempelriddernes skatDrageriget Dragonia - Stormdragernes angreb. Bogen vil være et hit til fans af filmene om Tempelriddernes skat, mens serien Drageriget Dragonia vil være bedre til læsere, som efterlyser bøger om dragerBogens opbygning ligner Skovens hemmelighed. Bogen vil være et hit til fans af filmene om , mens serien Drageriget Dragonia vil være bedre til læsere, som efterlyser bøger om dragerBogens opbygning ligner Skovens hemmelighed. Bogen vil være et hit til fans af filmene om Tempelriddernes skat, mens serien Drageriget Dragonia vil være bedre til læsere, som efterlyser bøger om drager.Informationer og udgaver