Bøger / faglitteratur / håndbøger

Gro grønne planter indendørs


Beskrivelse


Vejledning i hvordan man passer og plejer stueplanter. Med portrætter af de mest populære stueplanter, som Elefantøre, Tempeltræ, Gedebolle og Gummifigen, samt trin-for-trin guides til bl.a. stiklinger og beskæring.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. aug. 2019

af

af

Pernille Poulsen

d. 30. aug. 2019

Håndbog der henvender sig til alle, der ønsker inspiration og vejledning til at leve med flere planter i hjemmet.

De grønne planter er tilbage i vindueskarmen og alle mulige andre steder i vores hjem, men ikke alle har lige let ved at holde liv i planterne. Med denne bog får man først og fremmest indsigt i alt det praktiske som jordforhold, vand, lys og gødning. Bogen indeholder korte portrætter af en lang række af de mest populære stueplanter med gode råd om, hvordan de bedst trives. Derudover er der en række trin for trin guides, hvor du fx kan lære at lave stiklinger eller plante et avocadotræ. Indeholder desuden korte temaer om planter, der egner sig til nybegyndere, de glemsomme og dem, der rejser meget. De tre forfattere arbejder til daglig med design, og dette er deres hobbyprojekt. De driver sammen det digitale plantemagasin GRO.

Lækker håndbog i et design, der bærer præg af at forfatterne også driver et smukt online univers. Formidlingen er visuel og enkel.

Der findes en række nyere bøger om emnet: StueplanterLuftrensende stueplanterHus med planter, Luftrensende stueplanter og Hus med planterDer findes en række nyere bøger om emnet: Stueplanter, og Hus med planterDer findes en række nyere bøger om emnet: Stueplanter, Luftrensende stueplanter og .