Bøger / faglitteratur / vegetariske kogebøger

Grøn hverdagsmad


Beskrivelse


Lækker og indbydende kogebog med 100 grønne opskrifter til alle dagens måltider inddelt efter årstiderne. Inspiration for alle med interesse for det grønne køkken.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. okt. 2021

af

af

Line Hoffgaard

d. 15. okt. 2021

Lækker og indbydende kogebog med 100 grønne opskrifter til alle dagens måltider inddelt efter årstiderne. Inspiration for alle med interesse for det grønne køkken.

Trine Hahnemanns grønne kogebog indledes med tanker omkring bæredygtighed, økologi og madvaner. Opskrifterne er inddelt efter årstider, hvor hun sætter ord på sit eget forhold til årstiden og sæsonens råvarer. Bogens opskrifter er salater, grønt tilbehør, supper, tærter, bagværk og enkelte dessert- og kageopskrifter. Der er også et afsnit med grønne juleopskrifter og enkelte opskrifter er veganske. TH ejer et økologisk spisehus på Østerbro, og hendes seneste kogebog er Jordens bedste kogebog sammen med Carsten Kyster og Søren Ejlersen.

THs flotte kogebog i nordisk rustikt layout bugner af indbydende opskrifter til alle dagens måltider. Det er enkle og spændende opskrifter uden mange dikkedarer og med grøntsagerne i centrum. Jeg vil fremhæve opskrifterne på smørrebrød. Dertil er det interessant at læse THs forord og refleksioner omkring årstider og madvaner.

Interessen for det grønne køkken er stigende i disse år, og det kan mærkes på de mange udgivelser af vegetariske og veganske kogebøger. Ditte Ingemanns kogebøger HverdagsvegetarMit grønne køkken100 kødfrie dageMeyers grøn mad og Mit grønne køkken : mere grønt i hverdagen - helt enkelt minder om denne. Andre grønne kogebøger er fx 100 kødfrie dage : uge for uge - året rundt og Meyers grøn madInteressen for det grønne køkken er stigende i disse år, og det kan mærkes på de mange udgivelser af vegetariske og veganske kogebøger. Ditte Ingemanns kogebøger Hverdagsvegetar og : mere grønt i hverdagen - helt enkelt minder om denne. Andre grønne kogebøger er fx 100 kødfrie dage : uge for uge - året rundt og Meyers grøn madInteressen for det grønne køkken er stigende i disse år, og det kan mærkes på de mange udgivelser af vegetariske og veganske kogebøger. Ditte Ingemanns kogebøger Hverdagsvegetar og Mit grønne køkken : mere grønt i hverdagen - helt enkelt minder om denne. Andre grønne kogebøger er fx : uge for uge - året rundt og Meyers grøn madInteressen for det grønne køkken er stigende i disse år, og det kan mærkes på de mange udgivelser af vegetariske og veganske kogebøger. Ditte Ingemanns kogebøger Hverdagsvegetar og Mit grønne køkken : mere grønt i hverdagen - helt enkelt minder om denne. Andre grønne kogebøger er fx 100 kødfrie dage : uge for uge - året rundt og .