Bøger / faglitteratur / opskrifter


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. mar. 2020

af

af

Anne Birgitte Langkilde Hundahl

d. 2. mar. 2020

Tab dig ved at spise efter keto-principperne, men med fokus på det grønne. For alle der ønsker at leve sundt og ønsker ny inspiration til den grønne livsstil.

Grøn keto adskiller sig fra almindelig keto ved at have fokus på grøntsager, sunde fedtstoffer og mættende protein. Gevinsten er, at kosten både er antiinflammatorisk og klimavenlig samt ikke mindst at du taber dig. Du bliver slankere, får stabilt blodsukker og et immunforsvar i balance. I bogen præsenteres en 3 ugers kur i 3 faser. Kuren starter ud med moderat keto en uge, derefter periodisk faste en uge, og grøn keto boost i sidste uge, hvor kroppen også vil gå over til ren fedtforbrænding. I bogen forklares principperne bag keto og 3-ugersplanen og herefter følger bogens 60 opskrifter. Der er opskrifter på morgenmad, frokost, eftermiddagsmad, aftensmad, samt dressing, dip, snacks, desserter og bagværk. Flere af opskrifterne er målrettet de bestemte uger i keto-kuren.

Der findes mange slankebøger med grønne retter, men denne adskiller sig idet den følger keto-principperne og samtidig har fokus på det grønne. Bogen er velskreven og let at forstå og følge, lige som alle opskrifter er forholdsvis ligetil og lette at tilberede. Alle er ledsaget af lækre farvebilleder. En gennemarbejdet og indbydende bog.

Der findes en del bøger med keto, det kan bl.a. anbefales at supplere med Keto, som giver en generel indføring i keto.