Bøger / faglitteratur / opskrifter

Grøn morgenmad


Beskrivelse


85 morgenmadsopskrifter, hvor grønsagerne er i centrum. 25 hurtige, 25 klassiske, 25 nytænkende og 10 drikke.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. sep. 2019

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 9. sep. 2019

85 grønne og sunde morgenmadsopskrifter til alle, der gerne vil starte dagen grønnere.

Forfatter Julie Karla fortæller indledningsvis om, hvorfor man skal komme grøntsager i morgenmaden. Herefter følger fire dele: "25 hurtige opskrifter til de hurtige morgener", "25 klassikere med et grønt twist", "25 bud på nytænkende grøn morgenmad" og "10 sunde grønne drikke". Bagest i bogen er et opskriftsregister og et råvareregister. Der er angivet antal personer ved hver opskrift, der ledsages af fotos af det færdige resultat. Ingredienserne er primært velkendte, og opskrifterne er lette at gå til. Forfatteren er madblogger: www.juliekarla.dk og den engelsksprogede www.karlasnordickitchen.com. Hun arbejder også som madskribent, madstylist og madfotograf.

En inspirerende "grøn" kogebog, der fint guider læseren i gang med at putte grønt i morgenmaden. Det er ikke en sundhedsguide, der forbyder alt andet, men viser tværtimod, hvordan ingredienser kan kombineres.

I nyere kogebøger er der afsnit om grønt til morgenmad i bl.a. Grønt 24-7Grønt og skøntMit grønne køkken, Grønt og skønt og Mit grønne køkken, men det er umiddelbart den eneste bog, hvor fokus kun er på grønt til morgenmadenI nyere kogebøger er der afsnit om grønt til morgenmad i bl.a. Grønt 24-7, og Mit grønne køkken, men det er umiddelbart den eneste bog, hvor fokus kun er på grønt til morgenmadenI nyere kogebøger er der afsnit om grønt til morgenmad i bl.a. Grønt 24-7, Grønt og skønt og , men det er umiddelbart den eneste bog, hvor fokus kun er på grønt til morgenmaden.Informationer og udgaver