Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Grøn


Beskrivelse


10 strikkeopskrifter på tøj inspireret af naturen. Alle modeller er i grønne farver og alle kan strikkes i fire forskellige størrelser - bl.a. tørklæde, poncho, tunika og herretrøje.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. aug. 2014

af

af

Camilla Sejerøe

d. 5. aug. 2014

Strikkebog, der kan bruges af de fleste, dog ikke til den helt nye strikker. Designet ligner de andre bøger af samme forfatter/forlag, og signalere dermed til dem, der allerede er kendte med disse.

Lene Rendorff har en strikkebutik i Bjerringbro, og sender garn og opskrifter til hele landet. Derudover laver hun opskrifter, og har udgivet en række strikkebøger på sit eget forlag, lillestrik.dk. Her er 10 opskrifter, alle inspireret af det grønne, naturen i mange facetter. Der er både trøjer, tørklæder, tunika, poncho osv. Alle opskrifter er illustreret med farvefotos, og QR koder leder hen til en hjemmeside, der samler en række strikke-vidoeer på you-tube.

Forfatteren har tidligere udgivet en række strikkebøger, de er meget forskellige i tema og spænder lige fra Hvid, der minder om denne, til Flere på én pind, der omhandler strømpestrik. Alle udgivelser har spiralryg - det er ganske praktisk med opskriftsbøger - og tydelige farvefotos, samt kvadratisk format.

En fin lille opskriftsbog, der i modsætning til mange andre af tidens strikkebøger, er helt koncentreret om modeller, der kan bruges til hverdag. Befriende enkelt og brugbart.