Bøger / faglitteratur / vegetariske kogebøger

Grønne burgere


Beskrivelse


Opskrifter på vegetariske burgere, hvor kødet er erstattet af f.eks. bønner, svampe, squash, aubergine, linser og avokado. Tillige gives opskrifter på boller, sideorders og tilbehør til burgeren.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. aug. 2018

af

af

Peter Holm Rasmussen

d. 16. aug. 2018

En hel bog dedikeret til den supersunde grønne vegetariske variant af den populære burger. Vi får den i alle dens former og med et væld af forskellige ingredienser og med et stort optrin af lækkert tilbehør. Mums til alle burgerelskere. Også inkarnerede kødspiserne vil føle sig fristet.

Med "Grønne burgere" får vi en lang række bud på den vegetariske burger, hvor kødet er erstattet af fx bønner, svampe, squash, aubergine, avokado, linser, rødbeder og meget andet. Tillige får vi opskrifter på boller, sideorders og tilbehør til burgeren. Alle opskrifterne er portioneret til 6 burgere, ledsaget af et helsides billedopslag.

Det er tydeligt at Nordin er professionel fotograf, for hold op hvor er de lækre, de billeder der bydes på. Men opskrifterne er også derefter. Fyldt med de lækreste ingredienser og finurligt sat sammen, bringer opskrifterne det røgede og fede frem i smagen, mens det faste i teksturen fremhæves. På den måde forsøger de i smag og konsistens, ikke at lade som om de indeholder kød, men formår alligevel at skabe genklange for den vante kødspiser. Opskrifterne virker nemme at gå til og ingredienserne er lette at få fat på.

I Sund junkfoodVegetarisk junkfood og Vegetarisk junkfood kan man kan få mere inspiration til sund fastfoodI Sund junkfood og kan man kan få mere inspiration til sund fastfood.