Bøger / faglitteratur / vejledninger

Grønne hverdagstips : små handlinger der gør en stor forskel


Beskrivelse


26 punktnedslag i form af gode råd til en grønnere og mere bæredygtig hverdag. Rådene forholder sig til de forskelle, man selv kan gøre som fx at have købs- og kødfrie dage, holde ferie lokalt, genbruge meget mere og dyrke sin egen mad.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. okt. 2016

af

af

Peter Martin Jørgensen

d. 12. okt. 2016

Gode og overkommelige råd til en grønnere hverdag. For de miljøbevidste og dem, der ønsker at blive det.

26 punktnedslag i form af gode råd til en grønnere og mere bæredygtig hverdag. Rådene forholder sig til de forskelle, man selv kan gøre som fx at have købs- og kødfrie dage, holde ferie lokalt, genbruge meget mere og dyrke sin egen mad. Filosofien er, at med små skridt kan man også forandre verden. Hvert opslag består af en kort tekst og et ledsagende foto. Signe Wenneberg er journalist, forfatter og kommunikationsrådgiver samt fortaler og rådgiver for bæredygtighed.

En fin lille og letlæst bog, der kan give stof til eftertanke, om hvordan man kan ændre sin hverdag, sine forbrugsmønstre og samtidig skabe en grønnere verden. Der er talrige tanker om genbrug og bæredygtighed, der vil appellere til et voksende publikum. Bogens størrelse sætter en naturlig begrænsning for omfanget af indholdet. Det kan være et plus for dem, der ønsker hurtigt inspiration til et grønnere liv.

Den nye grønne forbrugerguide100 grønne løsninger mens der stadig er tid har samme vinkel på forbrug. 100 grønne løsninger mens der stadig er tid arbejder i et mere globalt perspektivDen nye grønne forbrugerguide har samme vinkel på forbrug. arbejder i et mere globalt perspektiv.