Bøger / faglitteratur / opskrifter

Grønne madpakker


Beskrivelse


Få inspiration til at gøre madpakken grøn og sund med 50 opskrifter på bl.a. blomkålsboller, vafler, empanadas, kålruller, sandwich og æblemuffins. Opskrifterne er uden kød.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. juli 2020

af

af

Anne Birgitte Langkilde Hundahl

d. 9. juli 2020

Få masser af inspiration til grønne, sunde og sjove madpakker for både store og små i denne skønne madpakkebog. Louisa Lorangs nye bog henvender sig til alle, der ønsker ny inspiration til madpakkerne.

Louisa Lorang er kendt for sine mange kogebøger - nu kommer hun med en bog om madpakker. Et område, hvor man altid har brug for ny inspiration. I bogen giver Lorang os 50 idéer til nye madpakker til både små og store børn. Alle forslag er sunde, grønne og uden kød. Børnene kan desuden selv være med til at vælge og lave opskrifterne. Bogen er inddelt i kategorierne Spread the love, Bag en sag, Madder med mere, Real food og Sødt til de sødeste. Blandt opskrifterne finder vi bl.a. gulerodshummus, wannabe smøreost, knækbrød, blomkålsboller, vafler, diverse forslag til sandwich og madder, sushi balls, empanadas, kålruller samt myslibarrer, daddelkugler og æblemuffins. Til slut 10 gode råd til madpakken.

Lorang har lavet en lækker og inspirerende madpakkebog, der også kan bruges som menukort, hvor børnene selv kan være med til at vælge, hvad der skal med i madpakken. Det er gode, enkle og sunde opskrifter - som er sunde, men ikke kedelige. Alle er lette og overskuelige at lave og ledsaget af lækre farvefotos.

En anden udmærket madpakkebog er Sunde madpakker, der indeholder forslag til madpakkeløsninger med bl.a. basisopskrifter på brød, forslag til pålæg og idéer til indpakning.