Bøger / faglitteratur / kogebøger

Grønt og skønt


Beskrivelse


Mere end 200 opskrifter, hvor grøntsagerne er i centrum. Du finder alt fra morgenmad til desserter, ideer til madpakken og gæstemad.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. sep. 2015

af

af

Lars Ovesen

d. 11. sep. 2015

Vil du inkorporere mere grønt i din hverdagsmadlavning, så snup denne kogebog og find opskrifter og inspirationen. Ikke kun for vegetaren, men for alle der går med en lille gastronom i maven.

Kogebogsforfatteren Camilla Thelin mener ikke vi danskere får nok grønt i den daglige kost, derfor har hun sammensat denne kogebog der sætter det grønne i højsædet. Kogebogen indeholder lidt over 200 opskrifter på alt lige fra morgenmad med et grønt tvist over den sunde frokost til et lækkert sundt aftenmåltid. Læseren bliver selvfølgelig heller ikke snydt for lidt sødt til dessert. Opskrifterne er kapitelopdelt med hovedemner som; fugl eller fisk, salater eller forskellige dips.

Skal jeg være helt ærlig så spiser jeg mere kød end grønt, men det skal denne kogebog være med til at lave om på. Retterne er nemme at gå til og opskrifterne kræver sjældent specialingredienser og/eller udstyr. Udgivet i hardback kvalitet med et væld af fotos. Ud over et traditionelt register over opskrifter har bogen også et grønsagsregister, hvor opskrifterne findes ved hjælp af opslag på grønsagen, smart!.

Vi burde alle spise mere grønt og derfor skorter det heller ikke på grønsagskogebøger, så for yderligere inspiration se: Mindst 600 gram om dagen - sådan!Frem med grøntsagerne eller Frem med grøntsagerneVi burde alle spise mere grønt og derfor skorter det heller ikke på grønsagskogebøger, så for yderligere inspiration se: Mindst 600 gram om dagen - sådan! eller .Informationer og udgaver