Bøger / faglitteratur / opskrifter

Grøntsagskogebogen


Beskrivelse


Kogebog med mere end 400 opskrifter hvor grønsager er i centrum med ingredienslister, vejledning, serveringsforslag og farvefotos.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. maj 2019

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 23. maj 2019

Et overflødighedshorn af grønne opskrifter samt et omfattende grøntsagsleksikon. Bogen er for alle (grøntsagselskere), der gerne vil inspireres til nye måder at begå sig på i det grønne køkken.

Ny grundbog indenfor grøntsagskogebøgerne med mere end 400 opskrifter. Her er tips til, hvordan vi kommer til at spise flere grøntsager, samt hvordan de bedst indkøbes. Bogen indeholder opskrifter på bl.a. salater, supper, gryderetter, vilde vækster, æg, bagværk og pasta. Bagest er der et omfattende grøntsagsleksikon på ca. 130 sider samt basisopskrifter. Til opskrifterne er der ingredienslister, vejledning, serveringsforslag, farvefotos - og nogle gange tips. Hver opskrift er til 4 personer, hvis ikke andet er angivet. De fleste grøntsager vil være velkendte for læserne.

Lækker, grøn kogebog i god kvalitet - både indholdsmæssigt og fysisk. Eneste ulempe er at den er ret tung. Originaludgaven er norsk, men det mærkes ikke.

Den minder i format og omfang om: God mad, let at lave; bare i grøntsagsudgave. Den kan også sammenlignes med: Aarstidernes livretter, hvor der dog også er kødretter iGod mad let at laveAarstidernes livretterDen minder i format og omfang om: God mad, let at lave; bare i grøntsagsudgave. Den kan også sammenlignes med: , hvor der dog også er kødretter i.