Bøger / faglitteratur / opskrifter

Grøntsagspasta : velsmagende og sunde italienske favoritter med grøntsagsspiraler


Beskrivelse


Opskrifter på pastaretter med spaghetti af f.eks. squash, rødbede, gulerod og butternutgræskar.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. mar. 2017

af

af

Dorte Tissot Hansen

d. 24. mar. 2017

Hvis man ønsker en sundere version af de traditionelle pizza- og pastaretter, så finder man en lang række sunde opskrifter i disse to kogebøger.

Forfatteren er halvt italiener og har udgivet flere kogebøger. Disse to bøger indeholder opskrifter på sunde versioner af henholdsvis pizza- og pastaretter. Der indledes med en kort præsentation af foretrukne råvarer, køkkenredskaber og indkøbssteder, hvorefter selve opskriftsdelen følger. Opskrifterne får to til fire sider fordelt på ingredienser, farvefotos samt selve opskriften. Alle opskrifter er til to personer. I "Grøntsagspasta" suppleres eller erstattes pastaen af grøntsagsstrimler, som man laver på en spirilizer. I "Grøntsagspizza" findes både mere traditionelle pizzaer med bunde af fuldkornsmel og sundt fyld samt pizzaer med bunde af forskellige grøntsager og rodfrugter.

Fint illustrerede og inspirerende opskrifter til sundere pizza- og pastaretter i hverdagen. De fleste af spagettiopskrifterne kræver en spiralizer. Ca. 2/3 af opskrifterne findes dog også i Pizza & pasta.

Udover Pizza & pastaLet, lækkert & ligetilSuperfood til hele familienModerne italienske retter, giver også Let, lækkert & ligetil samt Superfood til hele familien en række forslag til sunde opskrifter på pizza, pasta og anden fast food i hverdagen. Også en bog som Moderne italienske retter kan anbefalesUdover Pizza & pasta, giver også samt Superfood til hele familien en række forslag til sunde opskrifter på pizza, pasta og anden fast food i hverdagen. Også en bog som Moderne italienske retter kan anbefalesUdover Pizza & pasta, giver også Let, lækkert & ligetil samt en række forslag til sunde opskrifter på pizza, pasta og anden fast food i hverdagen. Også en bog som Moderne italienske retter kan anbefalesUdover Pizza & pasta, giver også Let, lækkert & ligetil samt Superfood til hele familien en række forslag til sunde opskrifter på pizza, pasta og anden fast food i hverdagen. Også en bog som kan anbefales.