Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Grum - den stygge trold


Beskrivelse


Fantasy. Den stygge trold "Grum" har hugget kongens krone. De modige drenge Milo og Toro skal hjælpe ham med at få den tilbage.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. feb. 2018

af

af

Mette F. F Dyreborg

d. 12. feb. 2018

I fantasyserien "Fantasy for dig", niveau 2, må de to modige drenge Milo og Toro igen hjælpe kongen, der er i nød, hans krone er væk, men vil det lykkes for dem? For 7-9-årige.

I "Grum - den stygge trold" er der panik på slottet, da kongen opdager, at hans krone er væk. Det er et stort problem, for hans efterfølger kan ikke blive konge uden kronen. Kongen mistænker den stygge trold Grum, for Kongens tjener så ham luske rundt i natten. Drengene Milo og Toro melder sig straks klar, til at drage afsted og erobre kronen tilbage.

Rigtig fin bog i fantasy-genren. Handlingen er spændende, selv om bogen er let at læse. Tillige er illustrationerne rigtig fine og en god støtte til læsningen.

Af andre titler kan nævnes første del i serien "Jagten på den magiske blomst", Vestkongens datterHeksemesteren er også en fantasy fortælling, her er kongens barn i fare og skal frelses. Heksemesteren er ligeledes en fantasyfortælling med overnaturlige væsener, der forhekser mennesker. Det er den første i serien af samme navnAf andre titler kan nævnes første del i serien "Jagten på den magiske blomst", Vestkongens datter er også en fantasy fortælling, her er kongens barn i fare og skal frelses. er ligeledes en fantasyfortælling med overnaturlige væsener, der forhekser mennesker. Det er den første i serien af samme navn.