Bøger / faglitteratur

Grundlæggende bodyguard færdigheder : introduktion & manual for begyndere


Beskrivelse


Håndbog med oplysninger om hvilken viden og hvilke færdigheder der skal til hvis man ønsker at arbejde som og uddanne sig til vagt, dørmand og personbeskytter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. apr. 2015

af

af

Søren Brunbech

d. 10. apr. 2015

Drømmer man om at blive bodyguard, kan man her blive klogere på hvad der skal til for at klare de mange forskellige slags opgaver.

Henrik Bramsborg, erfaren dansk sikkerhedsmand, har redigeret og bearbejdet en bog, udkommet i Sydafrika i 1996, om de grundlæggende færdigheder en livvagt skal have. Man får konkrete råd, tips, anvisninger og tjeklister til brug i en lang række af de forskelligartede situationer livvagten, eller bodyguarden, kan kumme ud for i beskyttelsen af sin klient. Det kan handle om trusselsvurderinger, recognosering af lokaliteter klienten skal besøge, bevægelse under escort, træning i udstigning af køretøjer, og nærkampsteknikker og våbenbrug. I følge Henrik Bramsborg er den tænkt som et opslagsværk for elever der skal påbegynde et kursusforløb hos uddannede instruktører, og henvender sig i øvrigt til læsere der ønsker at få et indblik i sikkerhedsbranchen.

Giver grundlæggende et godt indtryk af de krav der stilles til en livvagt. De mange tjeklister gør den noget tung at læse, hvis man bare vil have et kik ind i den spektakulære branche.

Mange af bogens tips genfinder man i Henrik Bramsborgs Hvordan bliver man bodyguardHenrik Bramsborgs lille guide til overvågningsgenkendelseBodyguard (2003) og Henrik Bramsborgs lille guide til overvågningsgenkendelse (2002), men ikke så udfoldet som her. Et indtryk af livet som bodyguard får man i Bodyguard fra 2006Mange af bogens tips genfinder man i Henrik Bramsborgs Hvordan bliver man bodyguard (2003) og (2002), men ikke så udfoldet som her. Et indtryk af livet som bodyguard får man i Bodyguard fra 2006Mange af bogens tips genfinder man i Henrik Bramsborgs Hvordan bliver man bodyguard (2003) og Henrik Bramsborgs lille guide til overvågningsgenkendelse (2002), men ikke så udfoldet som her. Et indtryk af livet som bodyguard får man i fra 2006.