Bøger / faglitteratur / vejledninger

Grundlæggende syfærdigheder


Beskrivelse


Gennemgang af de vigtigste trin i både teori og praksis, fra betjening af symaskinen til anvendelse af symønstre.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. aug. 2015

af

af

Dorthe Marlene Jørgensen

d. 27. aug. 2015

Teori og praksis, når du skal lære de grundlæggende syfærdigheder. Til nybegyndere indenfor syning.

Bog fra engelske Merchant & Mills, der gennemgår de grundlæggende syfærdigheder. Først startes med symaskine og hvilket værktøj man behøver. Stof, snitmønstre, presning og sømme gennemgås. Herefter følger afsnit om de enkelte komponenter indenfor syning: indsnit, ærmer, talje, halsudskæring mm. Der sluttes med oplægning og et register. Bogens format er A5.

Dømmer man den lille bog på forsiden er det en skam. Forsiden kan måske sende et kedeligt signal, men der skal ikke læses eller bladres ret længe i bogen førend man mærker at man sidder med en lille bibel, hvis man er nybegynder indenfor syning. Bogen er fyldt med illustrationer og lækre billeder. Sproget er let og lige til at forstå. Eneste ulempe kan være at skriftstørrelsen er til den lille side. Men en meget gennemført bog, der virkelig leverer det, den lover. Den kan måske forsvinde i de mange andre lækre sybøger, der udkommer med lækre forsider.

Andre gode bøger om syfærdigheder er Politikens sybogDen store sybog og Den store sybog. Nærværende bog er dog mindre og mere anvendelig i formatAndre gode bøger om syfærdigheder er Politikens sybog og . Nærværende bog er dog mindre og mere anvendelig i format.