Bøger / faglitteratur / erindringer

Gud, du er jo lige her : sådan lever jeg med min tro


Beskrivelse


I en kirke i Spanien viste Jesus sig for Charlotte Rørth. Mødet og de efterfølgende episoder, hvor hun igen mærker den guddommelige kraft, kaster hende de følgende år ud i en store overvejelser omkring tro og eksistens.

Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. feb. 2019

af

af

Pernille Poulsen

d. 14. feb. 2019

Charlotte Rørth har mødt Jesus. En skelsættende begivenhed, der ikke kan forbigås med et skuldertræk. I denne bog kan du følge med i de refleksioner og den personlige udvikling, som mødet affødte. For alle, der interesserer sig for det spirituelle.

I en kirke i Spanien viste Jesus sig pludselig for Charlotte Rørth. Uden nogen form for religiøs baggrund, blev hun tvunget til at tage sit overvejende ateistiske liv op til revision. Mødet og de efterfølgende episoder, hvor hun igen mærker den guddommelige kraft, kaster hende de følgende år ud i en store overvejelser omkring tro og eksistens - overvejelser hun deler ud af i denne bog. Forfatteren har skrevet flere bøger og deltaget i tv-programmet "Jeg mødte Jesus".

Absolut læseværdig. En tankevækkende bog, der kan læses af alle, både de troende og ikke-troende.

Forfatteren har desuden skrevet Jeg mødte JesusVi mødte Jesus - og hvad kommer det andre ved?Tro og tvivlNu! eller aldrig og Vi mødte Jesus - og hvad kommer det andre ved?. Der findes også fx Tro og tvivl og Nu! eller aldrigForfatteren har desuden skrevet Jeg mødte Jesus og . Der findes også fx Tro og tvivl og Nu! eller aldrigForfatteren har desuden skrevet Jeg mødte Jesus og Vi mødte Jesus - og hvad kommer det andre ved?. Der findes også fx og Nu! eller aldrigForfatteren har desuden skrevet Jeg mødte Jesus og Vi mødte Jesus - og hvad kommer det andre ved?. Der findes også fx Tro og tvivl og .


Berlingske tidende

d. 2. mar. 2019

af

af

Lone Kühlmann

d. 2. mar. 2019


Kristeligt dagblad

d. 8. mar. 2019

af

af

Sørine Gotfredsen

d. 8. mar. 2019


Weekendavisen

d. 8. mar. 2019

af

af

Jens Bærentzen

d. 8. mar. 2019


Præsten

Årg. 109, nr. 32/33 (2019)

af

af

Marianne Aagaard Skovmand

Årg. 109, nr. 32/33 (2019)