Bøger / faglitteratur

Gud og det onde


Beskrivelse


Om et af troens største paradokser: lidelsens problem. Hvis der findes en god og almægtig Gud, hvorfor griber han så ikke ind over for lidelse, ondskab og uretfærdighed? Forfatteren søger håb og trøst i Bibelens tekster.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. mar. 2020

af

af

Merete Trap

d. 25. mar. 2020

Stillet overfor ondskab og lidelse, bliver det nærliggende at stille spørgsmålet: Findes Gud overhovedet? Dette og andre spørgsmål drøftes i denne lille udgivelse om lidelsens problem. Bogen henvender sig til kristne og teologisk interesserede læsere.

.

Dette er en interessant, lille udgivelse som er skrevet i et tilgængeligt og forståeligt sprog. Forfatteren drøfter et af troens helt store paradokser, nemlig problemet omkring lidelse, uden at komme med svar, men ved at finde håb og mening i Bibelens tekster. Det er en reflekterende og nuanceret udgivelse, hvor forfatteren kommer hele vejen rundt om sit emne, på relativt lidt plads.

Af andre udgivelser om emnet Gud og lidelse, kan nævnes I smelteovnenSynd for begyndere. Kan også sammenlignes med andre udgivelser i samme serie, fx Synd for begyndereAf andre udgivelser om emnet Gud og lidelse, kan nævnes I smelteovnen. Kan også sammenlignes med andre udgivelser i samme serie, fx .


Kristeligt dagblad

d. 25. apr. 2020

af

af

Steen Skovsgaard

d. 25. apr. 2020


Politiken

d. 30. maj 2020

af

af

Marie J. Damm (f. 1973)

d. 30. maj 2020