Bøger / faglitteratur

Gud og profeten tilgiver ikke : en personlig beretning om terrorangrebet på Krudttønden


Beskrivelse


Beretning om forfatterens egne oplevelser ved angrebet på Krudttønden i februar 2015 og de spor, en sådan terroroplevelse efterlader.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 31. maj 2016

af

af

Bent Birk Kristensen

d. 31. maj 2016

Forfatter og journalist Helle Merete Brix' personlige beretning om angrebet på Krudttønden. For læsere med interesse for den personlige fortælling, terrorisme og demokrati.

Journalist og forfatter Helle Merete Brix var ordstyrer ved debatmødet på Krudttønden i februar 2015 hvor Omar el-Hussein skød og dræbte uskyldige deltagere. Beretningen er hendes personlige oplevelser af begivenhederne omkring angrebet og tiden derefter og består af essays tidligere offentliggjort i dagspressen, nedskrevne tanker, kommentarer og dagbogsnotater samt et efterskrift. Naser Khader har skrevet forord og forfatteren har også skrevet et forklarende forord. Bogen rummer også henvisninger til relevante hjemmesider.

En intens, personlig beretning om forfatterens egne oplevelser ved angrebet på Krudttønden i februar 2015, og de spor en sådan terroroplevelse efterlader.

Angrebet på Krudttønden omtales bl.a. i Det gælder dit livJeg har set det samme ansigt overaltTerroristen og krigeren, Jeg har set det samme ansigt overalt og Terroristen og krigeren, men ingen med denne bogs personlige tilgangAngrebet på Krudttønden omtales bl.a. i Det gælder dit liv, og Terroristen og krigeren, men ingen med denne bogs personlige tilgangAngrebet på Krudttønden omtales bl.a. i Det gælder dit liv, Jeg har set det samme ansigt overalt og , men ingen med denne bogs personlige tilgang.


Weekendavisen

d. 17. juni 2016

af

af

Niels Lillelund

d. 17. juni 2016