Bøger / faglitteratur / opskrifter

Guide til gudindekrop : kickstart din livsstil på 28 dage


Beskrivelse


Præsentation af FIT-metoden: Et træningsprogram til at lave hjemme, som kombinerer kredsløbstræning og træning med egen kropsvægt. Derudover kostråd kombineret med opskrifter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. aug. 2012

af

af

Anne Grete Jacobsen

d. 7. aug. 2012

Bogen henvender sig til kvinder, som efterspørger en guide til at opnå det, som forfatteren kalder en gudindekrop - en slankere, sundere og smukkere krop.

Anne Bech er tidligere danser og i dag er hun personlig træner. Hun har afprøvet mange træningsformer uden større effekt, og derfor har hun udviklet sin egen metode, FIT-metoden. Følger man hendes råd, lover hun en smukkere, slankere og sundere krop efter 28 dage. "Firming Intensive Training" består af øvelser, der kombinerer kredsløbstræning og træning med egen kropsvægt, øvelserne fokuserer på at få over- og underkrop til at spille sammen, øvelserne kan laves alle steder, de er lavet specielt til kvinder og de er hårde, men ikke ulidelig hårde. I bogens første del fortæller Anne Bech om vigtigheden af den rette kost, og hun er fortaler for at spise efter det glykæmiske indeks, hun kommer med gode råd til, hvordan man kommer i gang med at træne, selv om man syntes, at man ikke har tid og hvordan man bevarer motivationen. 2. del består af 4 træningsprogrammer, som kan anvendes af både øvede og uøvede og enkelte opskrifter. Bogen er skrevet i et lettilgængeligt sprog.

Vi har mange bøger om træning og kost, bl.a. Sund hele liver, 2010 af Lene Hansson, Slank og fast på 10 uger, 2008 af Birgitte Nymann og Drømmekrop, 2011 af Ida Krak.

At blive slank, at komme i form og at leve sundt er populære emner, og selv om vi har mange bøger om emnerne, er jeg sikker på, at der også vil være efterspørgsel på Anne Bechs bog.