Bøger / faglitteratur / opskrifter

Guide til hjemmetræning : øvelser uden vægte


Beskrivelse


Praktisk guide til dig, der ikke har tid, lyst eller mulighed for at tage i fitnesscenter. Med denne guide i hånden kan du holde dig i form ved at styrketræne derhjemme.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. dec. 2021

af

af

Signe Rugtved Andersen

d. 17. dec. 2021

Praktisk guide til dig, der ikke har tid, lyst eller mulighed for at tage i fitnesscenter. Med denne guide i hånden kan du holde dig i form ved at styrketræne derhjemme.

Bogens 69 forskellige øvelser og stræk kan udføres i hjemmet - uden vægte eller andet udstyr end en træningsmåtte, en stol og et par gode træningssko. Med store farvefotos og trin-for-trin beskrivelser guides man til korrekt udførelse af hver enkelt øvelse. Med diagrammer illustreres det endvidere, hvilke muskelgrupper, der arbejdes mest med under øvelsen. Som læser kan man således selv tilrettelægge sin træning eller vælge at anvende ét af de seks træningsprogrammer, der findes bagerst i bogen. Forrest indholdsfortegnelse, bagerst ordlister. Den amerikanske forfatter er personlig træner, og bliver med denne bog for første gang udgivet på dansk.

Bogen er visuelt indbydende og man føler sig godt guidet i de forskellige øvelser. Bogens opsætning opleves undertiden uoverskuelig, fx er der ved selve kropsvægtsøvelserne ingen tydelig inddeling eller rækkefølge, og mens man anvender farvekoder i muskelskitserne, har man undladt at medtage en nøgle til at afkode disse.

Muskel- og styrketræningEffektiv styrketræning : en anatomisk guide til mere end 100 træningsøvelser og Effektiv styrketræning er begge oplagte at anbefale i denne sammenhæng. De kan også begge bruges ved hjemmetræningMuskel- og styrketræning : en anatomisk guide til mere end 100 træningsøvelser og er begge oplagte at anbefale i denne sammenhæng. De kan også begge bruges ved hjemmetræning.