Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Guld på havets bund


Beskrivelse


Æg er bange for at få hovedet under vand, da de bader. En pige taber en guldkæde i vandet, så Pip og Æg beslutter sig for at lede efter den.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. mar. 2015

af

af

Karsten Boll

d. 9. mar. 2015

Tre bøger om Æg og Pip, der bliver udfordret på, hvad man kan klare og på om man kan opfylde det, man lover. For læsere på 6-7 år.

Tre bøger om Æg og Pip. Hvor Æg i første bog lover Pip, at han vil fange fisk og lave mad af dem til Pip. I næste bog finder Æg og Pip en guldkæde, som en dame har tabt, da hun var ude at bade, og i sidste bog sejler de ud til en øde ø. De får ikke tøjret båden ordentligt. "Fusk i fad" har lix 07 og lettal 12. "Guld på havets bund" har lix 10 og lettal 12, mens "På en øde ø" har lix lix 07 og lettal 11. Dina Gellert har skrevet og selv illustreret.

De tre historier fungerer fint til målgruppen og forfatterens groteske streg understreger de situationer, der beskrives.

Otto på den øde øDen øde øFar og søn på ferieEmil og LunaRed mig, Bella!, Den øde ø, Far og søn på ferie og Emil og Luna samt Red mig, Bella! er andre bøger om samme emner, som de tre omtalteOtto på den øde ø, , Far og søn på ferie og Emil og Luna samt Red mig, Bella! er andre bøger om samme emner, som de tre omtalteOtto på den øde ø, Den øde ø, og Emil og Luna samt Red mig, Bella! er andre bøger om samme emner, som de tre omtalteOtto på den øde ø, Den øde ø, Far og søn på ferie og samt Red mig, Bella! er andre bøger om samme emner, som de tre omtalteOtto på den øde ø, Den øde ø, Far og søn på ferie og Emil og Luna samt er andre bøger om samme emner, som de tre omtalte.