Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Guldnøglen


Beskrivelse


Benjamin og Nadim har overlevet spillets første 2 missioner, men ingen har klaret den sidste, og drengene er bange for hvad der sker med dem, hvis de dør i spillet.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. maj 2017

af

af

Martin W Hansen

d. 9. maj 2017

Benjamin og Nadim elsker at spille, og en dag får de mulighed for at deltage i et eksperiment, der virkelig sætter deres gamer-evner på prøve. 3 bøger for 10+ årige, der kan lide online-spil.

Benjamin og Nadim er bedste venner, mest fordi de spiller meget sammen, men også fordi de ser stort på hinandens fejl, og kan supplere hinandens mangler - både online og i den virkelige verden. De elsker at spille på nettet, og det går nogle gange ud over skolen, så de bliver ofte sendt på kontoret. Rektor er en ubehagelig mand, som denne gang har en særdeles avanceret straf til de to drenge. De skal deltage i et spil-eksperiment. Drengene vil helst ikke eksperimenteres med, men spillet de skal spille sig igennem virker fedt, så de går med til det. Måske er der mere på spil end drengene aner. De 3 bøger i serien er illustreret af Tom Kristensen som også tegnede til Uledsaget.

Det er et par spændende bøger til gamer-drengene (og -pigerne), med et par seje nørd-helte, der er lette at synes om. Bøgerne er i lækkert stift bind og Tom Kristensens illustrationer er både mørke og seje - de passer rigtigt godt til tonen i serien.

Det er en serie der afgjort vil begejstre dem, der kunne lide Kasper Hoffs serie "Gamerz", se fx De ukendteGamer og Chris Bradfords GamerDet er en serie der afgjort vil begejstre dem, der kunne lide Kasper Hoffs serie "z", se fx De ukendte og Chris Bradfords .


Weekendavisen

d. 18. aug. 2017

af

af

Steffen Larsen

d. 18. aug. 2017