Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Guldtårnet


Beskrivelse


Fantasy. Callum Hunt er tilbage på Magisterium, men da den kaosfortærede Alex Strike truer med at udslette troldmandsskolen, må Callum sammen med sine venner danne alternative alliancer for at bekæmpe en ældgammel ondskab i en afgørende kamp.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. dec. 2018

af

af

Morten Halskov Jensen

d. 3. dec. 2018

Callum Hunts sidste år på Magisterium afbrydes brat, da den kaosfortærede Alex Strike dukker op som en farlig modstander i et altafgørende opgør. For fantasy-fans fra 12-16 år, men nok mest for dem, der har fulgt Call og hans venner gennem seriens foregående bind.

Den 5. og afsluttende bog i fantasy-serien "Magisterium". Callum Hunt er tilbage på Magisterium efter kampen mod Mester Joseph. Callum har flere udfordringer, fx hans venskab til Tamara, der måske kan blive mere en blot et venskab. Og hvordan skal han forklare at Aron "bor" i ham, og at de må finde en krop til ham? Og så er der alle dem på skolen, som stadig anklager ham for at være "Dødens Fjende". Men Callums bekymringer forsvinder, da den kaosfortærede Alex Strike truer med at udslette Magisterium. Callum og hans venner er nødt til at stole på hinanden og etablere alternative alliancer for hvordan overvinder man en kaosfortæret? Illustreret med sort-hvide vignetter til hvert kapitel.

Hvis du har læst de forrige bind i serien, så er der ingen grund til at stoppe nu. Selvom handlingen aldrig bliver rigtig spændende, så venter der dig en overraskelse. Og mange løse ender bliver bundet sammen. Læs de foregående bind i serien først, ellers får du ikke meget ud af denne afsluttende historie.

Du finder også episk fantasy i Rick Riordans bøger, fx serien med helten Percy Jackson, hvor første bind hedder Percy Jackson og lyntyven.


litteratursiden.dk

d. 21. jan. 2019

af

af

Lene Jensen

d. 21. jan. 2019

Forrygende afslutning på Magisterium, hvor spændingen er tilbage på højeste niveau og tempoet racer afsted. De to forfatterinder har skrevet en virkelig vellykket finale. Det er trist at skulle sige f...