Bøger / skønlitteratur til børn / billedbøger

Gurli Gris og den magiske enhjørning


Beskrivelse


Gurli Gris og hendes ven Frida Får skal sove sammen og leger med Pruhest Letpåtå, inden det er godnat, men de vil hellere lege med en magisk enhjørning. I løbet af natten sker der dog magiske ting, eller er det Far Gris, der har tryllet?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. mar. 2019

af

af

Susanne Dahl Jensen

d. 20. mar. 2019

Gurli Gris og hendes ven Frida Får skal sove sammen og leger med Pruhest Letpåtå inden det er godnat, men de vil hellere lege med en magisk enhjørning. I løbet af natten, sker der dog magiske ting eller er det Far Gris, der har tryllet? For 3-6-årige.

Gurli Gris og Frida Får er gode til at lege med Pruhest Letpåtå, også selvom den ikke er den magiske enhjørning de gerne vil have. De bygger også hule i stuen, som de får lov at sove i om natten i deres soveposer og næste morgen er Pruhest Letpåtå blevet til en enhjørning. På magisk vis! Gurli og Frida undrer sig godt nok over, at Far Gris har maling i hele hovedet og at han er så træt, at han falder i søvn under morgenmaden.

Mere Gurli Gris i denne glimmerbeklædte billedbog i stort kvadratisk format. Den skal nok blive et hit hos alle Gurli Gris-fans og bogen er fuldt genkendelig fra tv-seriens univers og de tidligere bøger.

Bøgerne om Gurli Gris er kommet i flere formater og størrelser, dog med samme udtryk og illustrationer i bøger som på tv. Denne nye titel om Gurli Gris kan fx sammenlignes med Gurli Gris og de gyldne gummistøvler.