Bøger / faglitteratur / ordbøger

Gurubogen : innovation, iværksætteri, ledelse


Beskrivelse


Tanker fra 100 af Danmarks og verdens førende ledere, iværksættere og innovatører som inspiration til at gøre idéer til virkelighed.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. nov. 2016

af

af

Jørgen Bartholdy

d. 7. nov. 2016

Hvordan starter man en virksomhed? Det er et spørgsmål mange med en drøm om at styre deres eget liv stiller sig selv. Her kan de hente råd hos 101 fremtrædende iværksættere, som har fået succes på forskellige niveauer.

Jonathan Løw, der er foredragsholder og serieiværksætter, har bedt 101 personer fra iværksættemiljøet om at komme med gode råd om hvordan man fører en god forretningside ud i livet. Redaktørens egen tilgang er en erkendelse af, at det ikke er ideen i sig selv, der skaber en virksomhed, men derimod de iværksættere, der sætter ideerne i spil i praksis. De 101 forfattere spreder sig fra Jørgen Mads Clausen over Brian Chesky fra Airbnb til Mads Langer, og indlæggene er ligeså forskellige som forfatterne. Indlæggens præsenteres i tre grupper: Iværksættelse, innovation og autentisk ledelse og alle forfattere præsenteres kort i forbindelse med deres indlæg og sidst i bogen med en lidt længere biografi.

Bogen er stramt og godt redigeret. Indlæggene er af forskellig kvalitet, men bogen er velegnet til pluklæsning og henvender sig i mindre grad til grundigere studier.

GuruShoe dog præsenterer de 20 største ledelsesguruer i lidt længere form, mens den samtidigt udkomne Shoe dog giver et 400 sider langt, intenst indblik i en af de helt store iværksætteres livGuru præsenterer de 20 største ledelsesguruer i lidt længere form, mens den samtidigt udkomne giver et 400 sider langt, intenst indblik i en af de helt store iværksætteres liv.