Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Gys og maddiker


Beskrivelse


I udkanten af Doom Town ligger dyrekirkegården. En forhastet begravelse af marsvinet Banjomus sender Dick, Sue og Jack Stump derud - men de har ikke taget højde for fuldmånen og Zombiehunden Gru.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. dec. 2015

af

af

Signe Rugtved Andersen

d. 3. dec. 2015

Er du vild med gys, humor og spænding? Så er denne tredje bog i serien om "Den grønne detektiv", Jack Stump, lige noget for dig! Til selvlæsning for 10-13-årige drenge - og piger.

Jack og hans kolleger på det økologiske detektivbureau "De Grønne Detektiver" skal have nyt gulvtæppe, men under arbejdet bliver marsvinet Banjomus ved et uheld mast ihjel. De tre detektiver må nu ud på dyrekirkegården i udkanten af Doom Town, for at begrave Banjomus. Det viser sig dog snart at lige præcis når det er fuldmåne skal man holde sig langt væk fra dyrekirkegården - hvis man da ikke vil risikere at møde zombiehunden Gru. Bogen er - modsat forfatterens ældre letlæsningsserie med samme hovedperson - ikke illustreret.

Udmærket bud på en sjov og (lidt) uhyggelig bog for serieglade børn på 10-13 år. Forfatterens opfindsomhed hvad angår tænkelige og utænkelige plot vil ingen ende tage, men det hele er meget underholdende og mange vil elske de makabre fjollerier.

Dennis Jürgensens bøger om Freddy og hans monstervenner, der indledes med Balladen om den forsvundne mumieMission 1 - undercover på nettet, vil også vække begejstring hos dem der er til humoristiske smågys. I Mission 1 - undercover på nettet danner 4 venner et detektivbureau, hvor de tilbyder privat efterforskning af uforklarlige mysterierDennis Jürgensens bøger om Freddy og hans monstervenner, der indledes med Balladen om den forsvundne mumie, vil også vække begejstring hos dem der er til humoristiske smågys. I danner 4 venner et detektivbureau, hvor de tilbyder privat efterforskning af uforklarlige mysterier.