Bøger / faglitteratur til børn

Gys


Beskrivelse


Hvad er du mest bange for? Her er en bog om gys og mange af de ting, som kan give os et godt gys. Letlæst for 9-11-årige.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. maj 2023

af

af

Saga Laybourn

d. 19. maj 2023

Hvad er du mest bange for? Her er en bog om gys og mange af de ting, som kan give os et godt gys. Letlæst for 9-11-årige.

"Gys" beskriver mange af de ting og væsner, som mennesker frygter mest. "K-pop" fortæller om nogle af berømte K-pop-bands, og om hvor meget det kræver at komme med i sådan et band. Bøgerne er en del af serien "Fakta 3" og har lix 23-24. Forrest i bogen findes en indholdsfortegnelse. Hvert opslag består farvefotos, tekst og faktabokse. Der er forslag til videre læsning og stikordsregister bagerst i bøgerne. Bagerst i "K-pop" findes også en liste over 10 koreanske ord, som ofte bruges i forbindelse med K-pop. Der findes elevopgaver på forlagets hjemmeside.

"Gys" og "K-pop" giver en fin introduktion til bøgernes emner. Billederne i begge bøger underbygger stemningen i bogen og støtter op omkring læseforståelsen. For "K-pop" får man især en fornemmelse for den lidt specielle tøjstil, mens man i "Gys" næsten får et gys, bare ved at se på billederne.

Hvis du kan lide gys, kan du læse mere i Varulve og vampyrerVild med gys og gruMusik fra klassisk til hip-hop og Vild med gys og gru. Du kan også læse om flere typer musik i Musik fra klassisk til hip-hopHvis du kan lide gys, kan du læse mere i Varulve og vampyrer og . Du kan også læse om flere typer musik i Musik fra klassisk til hip-hopHvis du kan lide gys, kan du læse mere i Varulve og vampyrer og Vild med gys og gru. Du kan også læse om flere typer musik i .