Bøger / faglitteratur til børn / mønstre

H. C. Andersens eventyr i perler


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. nov. 2017

af

af

Jeanette Thisted Villadsen

d. 30. nov. 2017

Gå på opdagelse i H.C. Andersens eventyrlige verden, mens I laver de fineste perleplader med motiver fra eventyrene. Børn fra ca. 4 år vil kunne være med til at lave motiverne. De yngste vil dog have brug for hjælp fra en voksen.

Bogen indeholder 8 af H.C. Andersens kendte og elskede eventyr, som kan læses for hele familien. Til hvert eventyr er der en række mønstre med motiver fra eventyrene. De færdige motiver kan bruges til pynt, men flere af figurerne lægger op til efterfølgende leg. Fx kan man samle prinsessens seng fra "Prinsessen på ærten" eller lave sin egen snurretop fra "Kærestefolkene". Bagerst i bogen findes desuden vejledning til at stryge de store perlemotiver.

Perleplader er til stadighed en populær beskæftigelse for både store og små. Her har vi herlig kombination af højtlæsnings- og aktivitetsbog med udfordringer og timers hygge for alle aldre. Med sin hardback indbinding signalerer bogen kvalitet og holdbarhed. Bogen har udover mønstrene også flotte fotos hvor perlemotiverne er photoshoppet ind i naturtro omgivelser.

Jeg kender ikke andre bøger der på samme vis kombinerer eventyr og perleplader. Eventyrerne er genfortalt i et nutidigt sprog, men er tro mod de originale eventyr. Af andre perlebøger, kan PerlevennerJan Kjærs Nomerne i perlerFantasyvenner anbefales. Her findes forskellige dyremotiver. Er du mere til eventyruniverset, kan Jan Kjærs Nomerne i perler eller Fantasyvenner anbefalesJeg kender ikke andre bøger der på samme vis kombinerer eventyr og perleplader. Eventyrerne er genfortalt i et nutidigt sprog, men er tro mod de originale eventyr. Af andre perlebøger, kan Perlevenner anbefales. Her findes forskellige dyremotiver. Er du mere til eventyruniverset, kan eller Fantasyvenner anbefalesJeg kender ikke andre bøger der på samme vis kombinerer eventyr og perleplader. Eventyrerne er genfortalt i et nutidigt sprog, men er tro mod de originale eventyr. Af andre perlebøger, kan Perlevenner anbefales. Her findes forskellige dyremotiver. Er du mere til eventyruniverset, kan Jan Kjærs Nomerne i perler eller anbefales.