Bøger / skønlitteratur til børn / noveller

H. C. Andersens eventyr om ting


Beskrivelse


Indeholder 11 eventyr om ting.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. okt. 2016

af

af

Sanne Mendel

d. 18. okt. 2016

Tre tematisk ordnede samlinger af H.C. Andersens eventyr og digte. Her er både kendte klassikere, men også nogle "nye" og hidtil ukendte tekster. For alle læsere som interesser sig for eventyr og H.C. Andersen.

Forlaget Høst & Søn har udgivet tre nye eventyrsamlinger af H.C Andersen. Alle tre tematisk ordnede bøger, med titlerne "H. C. Andersens eventyr om bøger og om at skrive", "H. C. Andersens eventyr om ting" og "H. C. Andersens eventyr om dyr". Bogen om bøger og om at skrive indeholder seks eventyr og 2 digte. Bogen om ting indeholder elleve eventyr og bogen om dyr består af ni eventyr. Alle tre bøger er illustrerede.

De tre bøger er både flotte og elegante i indbinding og layout, og er lige til en hyggestund. H.C. Andersens eventyr er tidløse men overvejer man at bruge bøgerne som oplæsning for børn, skal man dog lige være opmærksom på, at sproget til tider er en kende gammeldags.

H.C. Andersens eventyr er udkommet i rigtig mange forskellige udgaver igennem tiden. Der findes flere bøger hvor nogle af hans eventyr er tematisk ordnede, fx H.C. Andersens kærlighedseventyrH.C. Andersens vintereventyr fra 2016 og H.C. Andersens vintereventyr fra 2015H.C. Andersens eventyr er udkommet i rigtig mange forskellige udgaver igennem tiden. Der findes flere bøger hvor nogle af hans eventyr er tematisk ordnede, fx H.C. Andersens kærlighedseventyr fra 2016 og fra 2015.