Bøger / skønlitteratur til børn / eventyr

H.C. Andersens eventyr : illustreret og genfortalt for børn


Beskrivelse


Genfortælling af kendte H.C. Andersen eventyr for de mindste læsere.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. okt. 2018

af

af

Line Dalbro Schaumann

d. 8. okt. 2018

Genfortælling af kendte H. C. Andersens eventyr for de yngre læsere. Billedbog for 4-8-årige.

Historien om de vilde svaner, hvor Elisa må sy brændenældetrøjer til sine brødre for at hæve forbandelsen, Klodshans som vinder prinsessen, fordi han er kløgtig, kejseren, der går rundt uden tøj på, den grimme ælling, der blev til en smuk svane, nattergalen, der sang for kejseren og flere eventyr er i denne bog genfortalt for yngre læsere.

H. C. Andersens kendte eventyr kan godt være lidt svære at læse og forstå, men i denne bog er de genfortalt i et sprog, så selv de yngre læsere kan være med. Der er flotte, store og farverige illustrationer hele vejen igennem bogen, som understøtter hvert eventyr. Bogen er indbydende og lægger op til mange gode stunder. Læsere der lige har knækket læsekoden kan endda også læse den selv - eller højt for forældre eller søskende.

Af andre eventyrbøger for de yngre læsere kan nævnes Tommelise5 minutters eventyr (Ill. Bodil Bang Heinemeier) og 5 minutters eventyr. Begge er bøger der både kan læses af børnene selv eller bruges som højtlæsningAf andre eventyrbøger for de yngre læsere kan nævnes Tommelise (Ill. Bodil Bang Heinemeier) og . Begge er bøger der både kan læses af børnene selv eller bruges som højtlæsning.