Bøger / faglitteratur / opskrifter

Håndarbejde i haven


Beskrivelse


Med inspiration fra haven har Arne og Carlos lavet design som kan bruges i haven såsom frøposer, tæpper, fugleskræmsel og guerillastrikning, hvor man kan pynte alt muligt såsom grene og haveredskaber med strik. Derudover også grydelapper, bordskånere og viskestykker samt dukker.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. feb. 2013

af

af

Rikke Bruun

d. 21. feb. 2013

Til dem der allerede er hooked på de to forfatteres univers, men bestemt også for andre strikkeglade, der elsker farver og mønstre, og som gerne vil strikke til indretningen både ude og inde.

Arne og Carlos fra Norge blev nærmest verdenskendte, da de udgav deres første strikkebog Julekugler, 2011. Med deres lidt særprægede, hyggelige strik har de begejstret mange strikkeglade. Denne gang har de taget deres inspiration fra haven og lavet design som kan bruges i haven såsom frøposer, tæpper, fugleskræmsel og guerillastrikning, hvor man kan pynte alt muligt såsom grene og haveredskaber med strik. En stor del af bogen er dedikeret til designs, der bliver en del af indretningen såsom grydelapper, bordskånere og viskestykker, men der også blevet plads til at udvide kollektionen hos deres dukker ligesom grundopskriften på dukken og dens venner er med. Opskrifterne er i varierende sværhedsgrad, så der er noget for alle at give sig i kast med indenfor strik, hækling og enkelte broderier.

Bogens stemning og opskrifter er helt i ånd med de to forfatteres tidligere udgivelser: Julekugler, 2011, Påske hele året, 2012, og Strikkedukker, 2012.

Endnu en gang bliver vi inviteret indenfor i Arne og Carlos verden med en glad og inspirerende strikkebog med mange dejlige designs; denne gang til haven.


Design & håndværk

2013, udg. 2

af

af

Bente Skov Machholm

2013, udg. 2


Håndarbejde nu

Årg. 48, nr. 2 (2013)

af

af

Lisbeth Tolstrup

Årg. 48, nr. 2 (2013)