Bøger / faglitteratur til børn / idebøger

Håndbog for spasmagere


Beskrivelse


Aktivitetsbog med sjove narrestreger og numre til enhver anledning og smag. Du kan f.eks. lave dine vandbomber, pruttepuder og instrumenter, der med sikkerhed vil irritere folk. Hver narrestreg beskrives trin for trin med tekst og illustrationer i infografisk stil.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. jan. 2020

af

af

Signe Rugtved Andersen

d. 22. jan. 2020

Står du lige og mangler en sjov prank, så du kan tage fusen på dine venner og familie? Med mere end 70 forskellige narrestreger er du godt rustet med denne håndbog. For alle raske drenge og piger fra 8 og op. Kan selvlæses fra omkring 10 år.

I denne aktivitetsbog finder du masser af sjove narrestreger og numre til enhver anledning og smag. Forskræk din mor med et falsk søm gennem fingeren, lav din egen pruttepude eller giv de allermest flabede svar på de voksnes dumme spørgsmål. Bogen er inddelt i 7 forskellige kategorier, der blandt andet består af "Larmende legetøj", "Mageløs magi" og "Lav en forfalskning". På hver af bogens opslag findes en ny narrestreg, der beskrives trin for trin med tekst og illustrationer i infografisk stil.

En både sjov og praktisk bog, der nok skal gøre tilværelsen lidt ekstra spændende hjemme på villavejene. De farverige og sjove illustrationer leder tankerne hen på flysikkerheds-vejledninger fra 1970'erne, og den pudsige og lidt altmodische stil passer flot til bogens tone. Trin for trin-instruktionerne fungerer upåklageligt, men aldersmæssigt vil der være forskel på hvilke pranks barnet selv kan udføre - og læse - og hvilke der kræver lidt voksenhjælp.

I 100% ægte fupDen klamme kogebog findes flere forslag til sjove fupnumre, du selv kan udføre derhjemme. I Den klamme kogebog kan du overraske familien med ulækre retter, som geléorme, maddikebrownies og tarme i svøbI 100% ægte fup findes flere forslag til sjove fupnumre, du selv kan udføre derhjemme. I kan du overraske familien med ulækre retter, som geléorme, maddikebrownies og tarme i svøb.