Bøger / faglitteratur / hækleopskrifter

Håndbog i hækling : 300 tips, teknikker og tricks


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. jan. 2016

af

af

Heidi Drasbek Martinussen

d. 22. jan. 2016

Fantastisk hæklebog propfyldt med 300 tips, tricks og teknikker til hæklere på alle niveauer, fra begyndere til ekspertniveau.

Bogen er inddelt i 7 kapitler, hvor alle dimensioner af hækling behandles. I de første kapitler er grundlæggende ting, som hæklenåle, forkortelser og opskrifter i fokus. Herefter kommer mere avancerede ting som design, hækleteknikker, rundhækling, sjov med farver og montering og finish. Bogen er bygget op med trin-for-trin fotos. I boksene, der hedder "Prøv det", får man idéer til at eksperimentere, i boksene "Fix det" får man hjælp til at fikse, hvis noget er gået galt med den pågældende teknik. Mod slutningen af bogen er tips til at farve sit eget garn og købe sweaters i genbrugsbutikker og genbruge garnet.

En rigtig fin hobbybog, som både kan bruges til aktiv træning af hækleteknikker "for sjov", men også som et opslagsværk, når man sidder med et konkret arbejde og der opstår et problem.

Jan Eaton har tidligere på dansk udgivet Hæklerens store teknik- og mønsterbog200 hæklemønstre. 200 hæklemønstre af Sarah Hazell er også i samme stilJan Eaton har tidligere på dansk udgivet Hæklerens store teknik- og mønsterbog. af Sarah Hazell er også i samme stil.