Bøger / faglitteratur til børn

Håndbold


EmneordAnmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. jan. 2019

af

af

Mette F. F Dyreborg

d. 9. jan. 2019

Håndbold er en populær sport over det meste af verden. I Danmark er vi dygtige til at spille håndbold. Vi har et herrelandshold, der vandt guld til OL i 2016 og et kvindelandshold, der har vundet OL-guld hele tre gange. Det er en rekord, der er svær at slå. For 7-9-årige.

Bogen "Håndbold" fortæller, hvordan man spiller håndbold, hvordan banen ser ud, og hvordan en kamp spilles. Man får også at vide, hvordan håndboldsporten opstod i Danmark, og hvordan den har udviklet sig til en sportsgren, som både professionelle og amatører kan få glæde af. Bogen fortæller også om de største stjerner i Danmark og i verden.

Bogen er utrolig flot og inspirerende i sit udtryk. De forskellige fotos er imponerende og spændende at kigge på. Bogen er meget let at læse og velegnet til børn, der er ved at lære at læse.

Der findes en del bøger om håndbold og håndboldspillere, fx: HåndboldHåndboldhistorier med Mikkel Hansen og historier med Mikkel HansenDer findes en del bøger om håndbold og håndboldspillere, fx: Håndbold og .