Bøger / faglitteratur til børn

Håndbold


EmneordAnmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. dec. 2015

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 21. dec. 2015

Fagbog for børn fra 7 år om håndbold. Lær de vigtigste regler fra spillet og få samtidig en forståelse for alle spilleres vigtige betydning i dette holdspil.

Denne bog om håndbold giver en kort, meget letlæst introduktion til en af de mest populære sportsgrene i Danmark. Bogen indgår i serien "Faktisk!" og er opbygget som seriens øvrige udgivelser, hvor de enkelte emner behandles over to sider, hvor den ene side består af en kort tekst sat i korte afsnit og den anden side består af et eller flere billeder. Svære fagudtryk fra håndboldens verden er markeret i teksten og forklares på siden via illustrationer eller en kort tekst.

Det er en god fagbog, skrevet i et meget let-læseligt sprog, som vil vække begejstring blandt håndboldinteresserede børn. Bogen er derudover også velegnet til faglige læsekurser eller emneopgaver i indskolingen.

Der findes ikke så mange letlæste bøger om håndboldspillet for de yngste. Men der findes ældre, og stadig gode, titler som HåndboldHåndboldMikkel HansenHåndboldpigerne - træn din vilje! (Første fakta) og . Vil man læse nyere titler, kan man vælge bøger om kendte håndboldspillere som Mikkel Hansen eller spændende håndboldhistorier som pigerne - træn din vilje!Der findes ikke så mange letlæste bøger om håndboldspillet for de yngste. Men der findes ældre, og stadig gode, titler som (Første fakta) og . Vil man læse nyere titler, kan man vælge bøger om kendte håndboldspillere som Mikkel Hansen eller spændende håndboldhistorier som pigerne - træn din vilje!Der findes ikke så mange letlæste bøger om håndboldspillet for de yngste. Men der findes ældre, og stadig gode, titler som Håndbold (Første fakta) og Håndbold. Vil man læse nyere titler, kan man vælge bøger om kendte håndboldspillere som eller spændende håndboldhistorier som Håndboldpigerne - træn din vilje!Der findes ikke så mange letlæste bøger om håndboldspillet for de yngste. Men der findes ældre, og stadig gode, titler som Håndbold (Første fakta) og Håndbold. Vil man læse nyere titler, kan man vælge bøger om kendte håndboldspillere som Mikkel Hansen eller spændende håndboldhistorier som .