Bøger / faglitteratur til børn / biografier

Håndboldhistorier med Mikkel Hansen


Beskrivelse


Håndboldspilleren Mikkel Hansen (f. 1987) fortæller om sit liv og karriere.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. okt. 2018

af

af

Jesper Holtoug

d. 11. okt. 2018

Fire bøger i en serie om de største spillere på mændenes landshold i håndbold. Læs om spillernes største oplevelser og om hvad det er, spillerne er særligt gode til. For dig mellem 7 og 10 år som er interesseret i håndbold.

Fire fagbøger om nogle af de største stjerner på herrernes landshold i håndbold, nemlig Niklas Landin, Mikkel Hansen, Mads Mensah og Rasmus Lauge. Alle fire spillere har været med til at vinde store, vigtige kampe, og de fortæller om, hvordan de startede med at spille håndbold, hvem der er deres idoler og om deres vigtigste kampe. Der er masser af fotos i bøgerne.

Langt de fleste børn med interesse for sport - og især for håndbold - vil finde disse fagbøger interessante og nyde at læse om stjernernes liv med deres sport. Imidlertid er de fire bøger så tydeligt bygget op over en ensartet skabelon, at det godt kan blive noget ensformigt, når alle spillerne udtaler sig om næsten nøjagtigt det samme.

Af andre bøger om håndbold for aldersgruppen kan nævnes: HåndboldMikkel fra serien "Faktisk!" Der er også kommet en hel del bøger om Mikkel Hansen, for eksempel Peter Bejders: Mikkel, som er endnu lettere at læse end disse fireAf andre bøger om håndbold for aldersgruppen kan nævnes: Håndbold fra serien "Faktisk!" Der er også kommet en hel del bøger om Hansen, for eksempel Peter Bejders: , som er endnu lettere at læse end disse fire.